Despre

                                                                                Părerea studenţilor despre FTA

  • NĂSCUTĂ ÎN INIMA PODGORIILOR, ANA-MARIA BALAN DESCOPERĂ LA FTA  ARTA VINULUI DE CALITATE

            Ana-Maria BALAN, studiază Tehnologia vinului și a produselor obținute prin fermentare la Facultatea Tehnologia Alimentelor, UTM și spune că cel mai frumos lucru în viață este să iubești ceea ce faci. Născută în inima podgoriilor, iubește tot ce e legat de vinuri – de la vița-de-vie până la produsul final – vinul. Iar studiile la facultate o ajută să-și facă din pasiunea din copilărie o profesie prin care să ducă mai departe tradiția familiei sale de vinificatori.

Fiind în anul IV de studii, este deja angajată în calitate de tehnolog la vinăria „Podgoria Vin” SRL, acolo unde tradiția de prelucrare a strugurilor a fost învățată de localnici din vremuri străvechi, iar gustul, aroma și savoarea vinurilor poartă amprenta tehnologiilor de prelucrare de tip clasic, îmbinând trecutul și prezentul pentru a forma vinuri de calitate.