Planul de învăţământ, ediţia 2016
CATALOGUL DISCIPLINILOR
Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice
Servicii publice de nutriţie
Anul I | |
Semestrul 1 | Semestrul 2 |
Unități de curs | Unități de curs |
Matematica
Sanitărie și igiena industrială Chimia anogranică și analitică Iniţierea în specialitate, etica profesională şi bazele comunicării |
Limba străină II
Teoria economică, Marketing şi Integrarea Economică Europeană |
Anul II | |
Semestrul 3 | Semestrul 4 |
Unități de curs | Unități de curs |
Biochimia generală
Bazele statului și dreptului şi dreptului şi Legislaţia în ramură (opţional) |
Managementul restaurantelor (opţional)
Managementul serviciului (opţional) |
Anul III | |
Unități de curs | Unități de curs |
Analiza senzorială şi fizico-chimică a alimentelor
Toxicologia şi securitatea alimentelor (opţional) Securitatea alimentară a consumatorului (opţional) |
Inginerie și management în industria alimentară
Tehnologia produselor alimentare
Tehnologia vinului şi a produselor obţinute prin fermentare