Studii fără plată (buget de stat) şi cu plată (prin contract).
Programe de studiu:
- „Oenologie, Enoturism și Piețe Vitivinicole”, 90 credite ECTS, termen studii 1,5 ani,
- „Oenologie, Enoturism și Piețe Vitivinicole”, 120 credite ECTS, termen studii 2 ani,
- „Calitatea şi siguranța produselor alimentare”, 90 credite ECTS, termen studii 1,5 ani,
- „Managementul restaurantelor şi nutriţie”, 90 credite ECTS, termen studii 1,5 ani,
- „Inginerie şi management în industria alimentară”, 90 credite ECTS, termen studii 1,5 ani,
CATALOGUL DISCIPLINELOR
Program de studiu la specialitatea Calitatea şi siguranța produselor alimentare, 90credite ECTS
Program de studiu la specialitatea „Managementul restaurantelor şi nutriţie”, 90 credite ECTS
Anul I | |
Semestrul 1 | Semestrul 2 |
Unități de curs | Unități de curs |
Analize fizico-chimice
Modelarea matematică a experimentului Boli de nutriție și metabolism |
Managementul strategic și argumentarea deciziilor
Managementul restaurantelor și serviciilor de catering Tehnologii avansate de procesare a alimentelor Nutriție personalizată și dietetica |
Program de studiu la specialitatea „Managementul restaurantelor şi nutriţie”, 120 credite ECTS
Program de studiu la specialitatea „Oenologie, Enoturism și Piețe Vitivinicole”, 90 credite ECTS
Anul I | |
Semestrul 1 | Semestrul 2 |
Unități de curs | Unități de curs |
Metode avansate de analiză instrumentală
Modelarea matematică a experimentului Bazele ştiinţifice şi tendinţe noi în enologie Managementul proiectelor şi aspecte legislative-normative în domeniul agro-alimentar |
Managementul strategic și argumentarea deciziilor
Analiza pieţelor vitivinicole mondiale, managementul şi marketingul vitivinicol Someleria şi arta gastronomică Businessul şi comunicarea în afaceri şi enoturism Metode avansate de stabilizare a vinului |
Program de studiu la specialitatea „Oenologie, Enoturism și Piețe Vitivinicole”, 120 credite ECTS
Anul I | |
Semestrul 1 | Semestrul 2 |
Unități de curs | Unități de curs |
Metode avansate de analiză instrumentală
Modelarea matematică a experimentului Bazele ştiinţifice şi tendinţe noi în enologie Managementul proiectelor şi aspecte legislative-normative în domeniul agro-alimentar |
Managementul strategic și argumentarea deciziilor
Analiza pieţelor vitivinicole mondiale, managementul şi marketingul vitivinicol Someleria şi arta gastronomică Businessul şi comunicarea în afaceri şi enoturism Metode avansate de stabilizare a vinului |
Semestrul 3 | Semestrul 4 |
Vinificaţia specială
Transformări biochimice Oenochimie Microbiologie şi contro tehno-chimic Stagiere la o întreprindere vitivinicolă |
Practica de cercetare şi elaborarea tezei de master |